Συνέντευξη Παναγιώτας Δριτσέλη στο «Ράδιο Μετέωρα» και στους Γιώργο Σιαμουρέλη και Μαριάννα Ρίζου.

 

Κάλεσμα συστράτευσης όλων των πολιτών του Νομού Τρικάλων απεύθυνε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, από το Ράδιο Μετέωρα και τους Γιώργο Σιαμουρέλη και Μαριάννα Ρίζου. Η κυρία Δριτσέλη κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην πολιτική διαδικασία των εκλογών και να οδηγήσουν με την ψήφο τους την χώρα στην αλλαγή. Στις στοχευμένες ερωτήσεις του κυρίου Σιαμουρέλη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα, η Παναγιώτα Δριτσέλη ανέλυσε τους πυλώνες των προτεραιοτήτων, όπως αυτοί τέθηκαν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εστίασε στα μέτρα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης, στη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων και στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Σε ότι αφορά τον οικονομικό προγραμματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια βουλευτής ανέλυσε τις πηγές χρηματοδότησης του προγράμματος, οι οποίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες σε διαφορετικά επίπεδα, από την πάταξη της φοροδιαφυγής μέχρι τη «νέα σεισάχθεια».

Η Παναγιώτα Δριτσέλη τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να διώξουν το φόβο, να κλείσουν τα αυτιά τους στη κινδυνολογία και να πιστέψουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μακριά από ανέξοδες δηλώσεις, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τη στρατηγική της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία θα διακατέχεται από ρεαλισμό και δυναμισμό. Σε ότι αφορά τέλος το κλίμα που διαμορφώνεται, η Παναγιώτα Δριτσέλη αναφέρθηκε στη προσμονή και την αγωνία του κόσμου της περιοχής για διαφορετικό μείγμα πολιτικής, με νέους ανθρώπους.

Ιδιαίτερα αναφορά έγινε τέλος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στα μέτρα που επεξεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξή του. Η κυρία Δριτσέλη αναφέρθηκε στα άμεσα βήματα ενίσχυσης των ερασιτεχνών αθλουμένων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αθλητών, η ενίσχυση της ασφάλειας των αθλητικών χώρων και η ισχυροποίηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Ιδιαίτερα για την περιοχή της Καλαμπάκας, στόχο αποτελεί και η σύνδεση της πλούσιας αθλητικής δραστηριότητας με την τουριστική ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό θα αναζητηθεί στο μέγιστο βαθμό και η συνεχής συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς της.