ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαδοχικές συσκέψεις, διαβουλεύσεις και επιτόπιες επισκέψεις πραγματοποίησαν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων το τελευταίο διήμερο. Το Σάββατο, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη, τον συντονιστή της Ν.Ε. Τρικάλων Σταύρο Νταούλα και το στέλεχος της Ν.Ε. Βάσω Κωστοπούλου, επισκέφτηκε τον Άγιο Δημήτριο για επιτόπια αυτοψία, κατά την οποία αναδείχθηκαν οι εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες και οδικό δίκτυο, ενώ το κλιμάκιο ενημερώθηκε και από τον αρμόδιο Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας σχετικά με τις άμεσες ανάγκες αποκατάστασης.

Αντίστοιχες συναντήσεις είχαν προηγηθεί και την Παρασκευή, όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, συνεπικουρούμενοι από τα στελέχη της Ν.Ε. Τρικάλων Πέρυ Χαρτοπούλου και Βάσω Κωστοπούλου, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό και την εκτέλεση των έργων αποκατάστασης στο Δήμο, καθώς και για τις εκκρεμότητες που επιβάλλεται να προχωρήσουν άμεσα το επόμενο διάστημα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν την Φανερωμένη, όπου συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού, με αντικείμενο την αποκατάσταση των εκτεταμένων καταστροφών καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, η Παναγιώτα Δριτσέλη υπογράμμισε ότι : «θα συνεχιστούν οι επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές, στα πλαίσια της δέσμευσής για διαρκή παρακολούθηση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των αγροτών και των πολιτών. Στην ίδια κατεύθυνση, δρομολογούνται και υλοποιούνται άμεσα μια σειρά από διοικητικά και οικονομικά μέτρα στήριξης των εισοδημάτων των οικογενειών και των επαγγελματιών των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν».